OVER ONS

Uw partner voor maatwerk in keukens.

Werkwijze

De keuken waarover je droomt, geeft je woning meerwaarde. Die passende, praktische kwaliteitskeuken zorgt voor gezelligheid. Het is het middelpunt in huis en draagt bij aan de leefsfeer. Je keuken is dé plek waar je je goed voelt. Dat is de missie van De Boer Maatwerk in keukens.

Gratis bezoek aan huis

Annemiek is onze keukenspecialist en staat altijd voor u klaar. Tijdens een kosteloos huisbezoek of online adviesgesprek via videobellen ziet ze hoe u woont en leeft. Door de ruimte zelf te ervaren, ziet zij welke mogelijkheden deze biedt en kan u hierdoor optimaal adviseren. Uiteraard is een afspraak bij ons op kantoor ook mogelijk.

3D-ontwerp

Een goed advies is de basis van een goede keuze. Annemiek maakt na een kennismaking gratis een 3D-ontwerp. Zo ziet u meteen hoe uw droomkeuken er uit komt te zien. Uw toekomstige keuken komt helemaal tot leven.

Verbouwing en aanpassingen

Soms is het praktischer om een deur te verplaatsen, een muurtje te verwijderen of een leiding te verleggen. Met technisch inzicht adviseert De Boer Maatwerk in keukens over deze mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij hiervoor ook de juiste vakmensen regelen. Daarvoor maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Jacob de Boer, Eigenaar

"Ons team van professionals werkt samen het ontwerp uit. Of u nu kiest voor een standaard keuken of een maatwerk keuken uit onze eigen werkplaats, wij omringen het met de grootst mogelijke zorg.

Door de mogelijkheden van onze eigen productie kunnen wij u voorzien van elke gewenste vorm of front. Onze eigen mensen monteren bij u thuis en zullen zorgzaam met uw nieuwe aanschaf omgaan. Zij zorgen voor het perfecte eindresultaat, waar u nog jaren zorgeloos van kunt genieten.

En mocht er toch een laatje niet zo lekker lopen of moet er een deurtje bijgesteld worden, bel dan gerust, want ook voor de nodige service zijn wij er voor u."

Meer informatie?

Neem contact met ons op om kennis te maken, we vertellen u graag onze ideeën!
TOP