Ga online met onze binnenhuis adviseur!

een digitaal kijkje in uw keuken wensen

Regel nu je online (videobel) afspraak!

Digitaal kijkje in uw keuken

Om een nieuwe keuken aan te schaffen, hoeft u de deur niet uit. Onze binnenhuis adviseur kan u op afstand perfect kosteloos adviseren en maakt graag gratis een 3D ontwerp van uw droomkeuken.

Videobellen

Door met u te beeldbellen. Onze binnenhuis adviseur krijgt graag een kijkje in uw keuken en de rest van uw interieur. Uw nieuwe keuken moet natuurlijk naadloos aansluiten bij de rest van het huis zodat ze helemaal tot haar recht komt. Wij denken graag met u mee om samen tot de allermooiste keuken te komen. Na afloop van het gesprek ontvangt u vrijblijvend een ontwerp van hoe uw keuken er ook uit kan komen te zien.

3D-ontwerp

De keuken is natuurlijk het middelpunt in huis en de plek waar je je goed voelt. Je kookt er niet alleen, maar aan de keukentafel ontstaan ook de meest waardevolle gesprekken. Het zorgt voor onderlinge verbondenheid binnen het gezin. Neem nu eens de tijd om uit te zoeken van welke keuken jullie écht gelukkig worden.

uw interieur in beeld

Soms is het praktischer om een deur te verplaatsen, een muurtje te verwijderen of een leiding te verleggen. Met technisch inzicht adviseert uw persoonlijke interieur adviseur ook over deze mogelijkheden. Door de online mogelijkheden is het heel handig om gelijk uw interieur en uw wensen te laten zien.

EEN ONLINE AFSPRAAK IS ZO GEMAAKT

  1. Laat uw telefoonnummer achter via onze contactpagina. Vul bij opmerkingen in dat u een gratis online interieuradvies wenst
  2. De adviseur neemt contact met u op om een afspraak te maken en te bespreken via welk medium u wenst te videobellen
  3. U ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak
  4. De adviseur neemt contact met u op en neemt graag een kijkje in uw keuken
  5. Ook kan onze adviseur u een kijkje in onze keuken (werkplaats) geven als u dat wenst

Regel nu je online (videobel) afspraak met onze binnenhuis adviseur!

Neem contact op om kennis te maken en laat u verrassen door de ideeën!
TOP