Keukens op maat

Moderne keuken met kookeiland, of toch liever een klassieke keuken?

Ook voor u is er een keuken op maat. Wij adviseren u graag!

Advies op maat

Er bestaan zo veel verschillende keukens, welke moet je kiezen? Landelijk, klassiek, modern of toch liever retro? Wit, grijs of een eigentijdse kleur? Glanzend of mat? Greeploos of met rvs-handgrepen? De Boer Maatwerk in keukens adviseert u van concept tot realisatie.

ALLES IS MOGELIJK

De Boer Maatwerk in keukens levert keukens voor jong en oud, in alle stijlen en kleuren. Kortom: alles is mogelijk. Keukens van De Boer zijn duurzaam, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt altijd een geschikte keuken die bij u past.

En natuurlijk leveren wij ook de bekende merken keukenapparatuur, zoals ATAG, Siemens, Miele, Küppersbusch, Bauknecht, Bosch en Gaggenau.

GRATIS 3D ontwerp van uw keuken

Waarschijnlijk heeft u al wel een idee hoe uw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Zelf aan de slag gaan met een 3D-tekening is natuurlijk een optie. Maar waarom niet gratis een keuken laten ontwerpen door onze designprofessionals?

Wij zetten uw ideeën om in een overzichtelijk ontwerp. U bent dus nog maar een paar ‘stappen’ verwijderd van uw droomkeuken.

Meer informatie?

Neem contact met ons op om kennis te maken, we vertellen u graag onze ideeën!
TOP